JJ

såg äntligen JJ live igår. Sjukt najst och älskar att de körde låtar från KILLS. mmmm nom nom. Hatar dock jobbiga LÅNGA fullar killar som står längst fram med ryggen mot. Whaaao, valborg i Kalmar, spännande!!

tröttnar aldrig


saknar thailand

gold in the air of summer

Hejje. Har varit och flängt i Katrineholm och Stockholm den senaste veckan och nu är jag äntligen hemma i Karlskrona. Har så himla mycket att göra.. MEN jag har iallafall köpt ett träningskort nu, så beach 2011 here i come.. eller inte men hoppas iallafall på ett piggare liv! OK. Vet inte vad jag ska skriva mer, nu ska jag äta något och sen jobba. PUSS

perfection it is, pommes fritess



if i only got to wear a swimsuit my whole life this would be it.

 


om jag fick ett påskägg

så hade det varit dönice om skorna var där i. SÅ FINA AHUABFUABFUA!!!!!!!!!!! Från Moon Spoon Saloon.

Glad påsk på errrrrr!!

Hallååå, har ni det bra i solen eller? Jag har det förvånansvärt gött i Katrineholm. Men idag blir det att läsa brandbooks och försöka lära mig vilka grafiska element ett varumärke använder sig utav. Ganska stressad över hur mycket jag måste producera under den här månaden egentligen, men jag får försöka vända det till något positivt! Det blir nog många bra saker till portfolion som jag också måste ta tag inom en månad. Det lär bli kult.

 

Skulle inte ni kunna länka mig någon skön låt ni gillar just nu?
Vore jättesnällt! PUSSS

LiDL


Hästskrattet!!! HAHAHHAHAHAHA Och jag älskar Lidl! Iallafall just nu när plånboken är väldigt tom och när man har sällskap av en minst lika entusiastisk bästis. Hem till Katrineholm imorgon!! ARGJHGHhghgh!!""%#€%#!€#%! :)

Amor amor amor amorrrr

Hitills har helgen varit fet! Dans igår och naaajs loppis idag.


Tankar på vart jag ska flytta i höst. Chile verkar så fint, kolla in Mamacita videon. Blir så sugen på att få utnyttja mina så kallade spanska"kunskaper"! Puss

ofwgkta

Hultsfred? Någon som ska dit?

internstore

IT'S FRIDAY FRIDAY. & nu ska vi fira mina skolkamraters framgång med en fet klassida.
Kolla in vad de har pysslat med på Internstore.com! /hamstern

knäckemacka

Skolan tar upp väldigt mycket tid. Men det är det värt, idag hade vi fetaste typografidagen. Och jag har gjort en knäckemacka, you like? Den är inte pixelperfect men ja, det är bra att jag gör något vid sidan av skolan iallafall. Imorgon kommer Vicis hit! YAY.

katt o purjolök mjau nom nom

Let them dance (brenmar remix) - rainbow arabia

Track Suit

Idag är vi klara med våran modul i skolan. Det sjuka är att det är bara tre kvar. Sen ska jag på praktik. Sjukt sjukt. Ska visa er vad jag har gjort också snarttt, men huvudvärk + magont + trötthet = sur bitch.

Diggar det här, glömmer allting för en stund, vet inte riktigt varför jag gillar det så mycket, känns som ljuden aldrig tar slut liksom!  Men Track Suit var ganska fet live på Kontiki i Göteborg för någon helg sedan.
Någon som har tips på liknande musik? PUSS
Mushrooms And Space - December Mix by Track Suit

SUMMER CAMP

Sommrig låt + En Kärlekshistoria.
Lite kult om det brittiska bandet SUMMER CAMP som låtsades vara från Dalarna!


Om mig.


April and the phantom


Hejhej! Riktigt bra måndag har det varit. Det hjälper visst att peppa ordentligt kvällen innan. Nu ska jag iväg till Topfloor, bästa kollektivet med bästa människorna och jobba på ett bidrag till en Djurens Rätts designtävling. Tajt med tiden men mitt team består av de bästa; Fanny & Matilda så vi kommer hinna! Ouff ouff. Puss

Fet vecka

Den här veckan kommer bli asbra, jag vet det! Sista dagarna med nuvarande modul i skolan och börja ny modul är alltid najst! Så skönt att gå vidare, ett steg närmare praktiken liksom. Och på fredag kommer Vicis. Har längtat sönder, vi har inte setts sen nyår, åh! Har redan laddat upp inför första dagen på veckan med sköna kläder (favoskorna och mammas gamla tröja), ordentlig matlåda och har redan dukat inför frukosten så det inte blir stressigt imorgon morgon.

KRAM

 


...


vart hittar man creepers i Sverige??

hallå. Hittade bara svindyra, tydligen orginala creepers när jag var i Camden. Så irriterande, är det inte där man borde hitta? Så, någon som har koll på vart jag kan köpa i Sverige? Vill ju helst testa innan så internet är ju lite opraktiskt kanske.

Nobody ever has to find out what’s in my mind tonight.

Förstår inte hur jag missat Warpaint. Men det är kul att ha något att lyssna in sig på. Det är så mjukt och bra! Feta "vill-spela-i-ett-coolt-band" cravings igen och igen. Undra när den önskningen slår in. Hoppas jag kommer iväg till Way Out West i år!!

 

 


Basketlinne + Top Floor + R&F + Pizza

Rotade runt i en garderob som inte var min och hittade två knälånga basketlinnen. Perfekt till jeanshorts! Det pinsamma var väl att jag inte har någon koll alls på basket och det var minst fem pers som nämnde något om spelaren o laget. Ha!
Rebecca & Fiona var.. typ minst TIO gånger bättre än vad jag trodde. Men om ni vill veta så kör jag med låga förväntningar på det mesta vilket för att jag blir positivt överraskad jämt och inte sådär jätteofta jättebesviken. OCH Fiona är ju så dödligt snygg!!! Sedan så träffade de verkligen rätt på sån musik jag vill dansa till hela tiden, ja såntdär tutututuut och dundunkndkndknd udnnnk. Lite major lazer pon de floor tototutututu och trummor ni vet. Sånt får mig att gå igång!
'
Och, det är ju kul att folk kallar mig pizzan for real. Eller Pirran.
Älskar att ha ett annat smeknamn än MARRE. Urk.
Måste ju leva upp till mitt namn. Pizzafrukost is the shit. Biffstekstallriken också.

 

 


jag gillar inte ens basket mest för att jag inte är så bra på det

JAG MÅSTE HA ETT BASKETLINNE PÅ MIG IKVÄLL!!
MEN. Jag har inget i min garderob. oojojojojo
http://www.nodiscount.com.au/blog/

whitest boy alive + bye bye bicycle


Älskar att få låttips som prickar sådär rätt! Johanna lyckades. Känns väldigt Whitest Boy Alive + Bye Bye Bicycle.



kötta på!

Frukostägg resulterar oftast i bra dagar, har jag märkt. Idag så har vi haft en slags förberedande presentation för vår moduleleader och en snäll tjej från CP + B. Var väldigt nervös imorse för det kändes så stressigt. Hatar att vara oförberedd inför presentationer!! Men det gick över förväntan bra och vi fick riktigt bra feedback. På tisdag är det final presentation och då ska ALLT vara klart. Nu är det bara att kötta på med wordpressen vi kodar och fylla på hemsidan samtidigt. Då ska ni få se vad jag har sysslat med den senaste månaden. Förresten så har jag bestämt att jag ska blogga mer om skolan, då det typ är mitt liv!

 

- IKVÄLL: Rebecca & Fiona!! Det blir kult. KRAM

 


kids JU

Tolvåringar idag. Helt sinnesjukt. Vet inte vart jag ska ta vägen.

Hej Linn! Nu ska jag berätta lite om min tid på gymnasiet.

Sorry att jag aldrig berättade om min tid på gymnasiet. Bra att du påminde mig!
Såå.. Nu ska vi se här, gymnasietiden får mig att tänka på underbara människor och många nya upptäckter men samtidigt den ständiga känslan av att aldrig räcka till. Jag läste det naturhumanistiska programet i Norrköping, ungefär som natur plus ett extra språk typ.

 

När jag tänker tillbaka till det första året så tänker jag bara AHUFGIUFGVAYBFOUABF det känns bara pinsamt och ångest. Minns min panik under den första mattelektionen, jag förstod ingenting. Hatade matte, hatar matte. Men men. Jag halvkände bara en tjej i klassen, annars var det helt nya själar i en helt ny stad. Det kändes skönt att kunna lägga allt bakom sig, Katrineholm lär alltid vara mitt hem men det känns bara inte rätt i hjärtat, jaja ni vet nog hur sånt känns.

 

Det var skönt att kunna börja om med nya och NÖRDIGA människor men det fanns ett problem. Jag visste inte riktigt vem jag var. Under tiden försökte jag lösa mattetal och lära mig olika verbformer på både spanska och franska och puttade undan den stora frågan. Jag kände mig jämt korkad och hade jämt magont men folk minns mig alltid som glad? Lite halvfjortis ytligheter i början, det håller jag med om haha. Vissa betyg blev helt knasiga men jag bryr mig inte ett dugg om dem idag. Men sen där, så klickade det för mig, POFF jag umgicks med underbara tjejer i klassen, människor som ger en så himla mycket och man vill bara ge och ge minst lika mycket tillbaka och de är fortfarande mina bästisar idag. Insåg också att jag valde helt fel linje.. men jag höll ut!

 

Det andra året, då kände jag mig ännu helare. Jag hoppade av fysik B och läste miljökunskap istället. Tusen gånger flummigare men med tiden försvann mitt magont.. Jag löste nämligen den där uppgiften som var en miljon gånger viktigare än det där dumma matte c talet. Jag började förstå vem jag var! Vad jag tyckte om, vilka värderingar jag hade om saker och pyttelite mer om vad jag ville göra när jag blev stor. Jag började tycka om mig själv helt enkelt. Och hitta kläder jag tyckte om och kände mig själv i. När jag skriver det här är det lite pinsamt för det låter som jag var helt hjärndöd innan! haha. Jag blev mer intresserad av musik och ville gå på konserter hela tiden och sen så började jag utvecklas mer som person tack vare bloggen och andra bloggar.

 

Under trean så längtade vi bara till klassresan och studenten såklart. Men det där med vad man ska göra efter studenten låg och gnagde hela tiden, från Sacomässan så åkte jag hem med en massa kataloger. Lärare, språk och så det där halvdryga, minimalistiska visitkortet som avgjorde allting. Hyper Island. Jag sökte in i sista sekunden med helsugiga arbetsprover men jag kom in!

 

Nu så har jag bara ordbajsat väldigt snabbt, men det jag vill säga är att allt blev så himla mycket bättre och jag hade aldrig varit den personen jag är idag om inte jag gjort det jag gjort och träffat alla fina människor jag gjorde på gymnasiet. (låter som jag är fett gammal haha). Fråga bara på om det är något mer du undrar!

 

VARNING!!!! Här får ni en jättefin bild på mig från..

 

ja jag vet inte när. jag dör ahhahahaha!!!!!!!!

PUSS

fint väder och mat i kylskåpet räcker väl?

Hejhej! Det känns riktigt bra att skriva i en tom blogg. Jag som älskar att köpa nya skrivböcker och almanackor, känns som att bli pånyttfödd nästan. Men så är det bara på internet, för annars är jag ungefär samla gamla Maria. Kanske inte direkt samma som jag var när jag startade MANGO men ja. Egentligen behöver jag laga mat, för jag har inte råd att käka lunch ute. Men så kan det gå. Livet utan csn-lån. Förresten så får ni vara beredda på att jag kommer ordbajsa tusen gånger mer här. Min tumblr finns för er som bara gillar fina bilder. Puss.

them niggas still ain't fresh as us

Hej! Vi börjar om! Väldigt skönt! Motiverande! PUSS!
min mejl : [email protected]
facebook: maria pizzeriaa

RSS 2.0

Test