huula banduula

såndär vill jag ha

behind the scenes m.i.a

om någon inte sett detta så kolla. mmmm.

Lazy Oaf SS12

Kom på att jag inte alls har bloggat om Lazy Oaf's SS12 kollektion, som får mig att längta till sommaren ännu mer!
Den här kollektionen är självklart färgglad, väldigt mycket mönster och får mig att tänka på min barndom.
Det är så himla fint med miljöerna och sakerna omkring, älskar också stylingen. Tydligen hade fotografen en riktigt najs skosamling.. *avis*
tycker att modellerna är så himla söta, bara synd att de inte tog en bild på allihopa tillsammans, med risk för att det kan se för cheesy ut så tror jag det ändå hade varit så himla fint.
dessa två all over print skjortorna, andas lite Fresh Prince och mussehänderna t-shirten är mina tre favvisar! Det är jättekul att de verkligen har fått till fina nyckelplagg på killsidan, tycker faktiskt de är starkare än något tjejplagg. Är jättenöjd med min Nutty Shirt, snälla sommaren kom! Wooo!

/ maria.


snor

kan bara tänka på att det snart är helg och
att jag är hungrig och snorig as fuck. BLEH.

tror jag hittat en ny favoblogg

MONJOSEFINOfriends and family, bra torsdag

Igår så var det en väldigt bra torsdag. Det är jättekul på jobbet nu och så har jag så fina människor runt omkring mig. Torsdagar verkar vara typ lillördag här för jättemånga går ut och så är det en väldans massa event som sker!

Jag såg ut såhär:
Träffade Åsa och Orney
vi handlade på American Apparel som hade friends & familykväll. DISCOUNTS <33 hehe. Jag köpte DISCOPANTS och en fin kamelfärgad manchester cirkel skirt! Noms.
Sedan svängde vi in på Office, där fann jag ett par nya fina bebisar. Åsas bild här!! ASSÅ MITT HÅR haha.

Kunde inte låta bli!!! FINFULA BEBISAR!

Slutade på donken med 20 packe nuggets. Dog nuggetsdöden.

posin' with ma burga!

lite rosa hår


i'm ur fan, wasted rita.

Hej kompisar!

Jag startat en ny kategori som jag kallar för i'm ur fan och ja, jag tänkte liksom dedikera inlägg till folk jag tycker om och inspireras av.

Först ut är en nyfunnen skatt, WASTED RITA!
Eller Rita Gomes som hon heter på riktigt. Rita är en frilansande grafisk designer, illustratör och creative. Det jag älskar med hennes grejer är att de är roliga, nästan lite provocerande och sådär handplottrigt. Mmmmm.

Ta en titt själva! Den sista är min favis.

BLOG PORTFOLIO FACEBOOK TUMBLR

bra måndag.

100 % PAPER feat. MARIA PIZZERIA. läs läs

Aj aj aj aj

Igår så åt jag och min hur fin som helst vän Orney på Café Acoustic som ligger precis där jag bor. Hon tog en kycklingburgare och jag tog världens goaste musslor (dör fortfarande)!!! Efter det gick vi till Sacred Art på vid Stoke Newington för vi skulle nämligen ta hål i näsan!! Det gjort SKITAONT, och det gör lite ont fortfarande :( Antar att jag är en liten pussy. Men fint blev det! Är himla glad att man fick välja o ha en ring direkt annars hade det blivit lite väl *bling bling*


fu gee la

Blir blondare o blondare!


RSS 2.0

Test